reparacija auto stakla cuprija

Auto stakla Ćuprija

Kontakt: 063 471096

reparacija auto stakla cuprija

Auto Stakla Ćuprija

Kontakt
063 471096

reparacija auto stakla cuprija

Reparacija auto stakla cuprija , zaštite oštećenje i pozovite nas što pre je moguće! Kvalitetno urađenom reparacijom, Vašem vetrobranu se vraćaju sve originalne performanse, trajnost takvog stakla je zagarantovana, a sam proces je znatno jevtiniji od zamene vetrobranskog stakla! Bitno je zaštiti površinu od prljanja i što pre kontatirati naš servis, jer se oštećenje lako može proširiti (staklo više ne bi moglo biti reparirano, već bi bila moguća samo zamena). Vetrobransko staklo, čije oštećenje je manjeg prečnika od 3cm i nalazi se van vidnog polja vozača, treba pod hitno pripremiti za reparaciju. Atmosferski i drugi spoljni uticaji mogu veoma nepovoljno uticati na naprslinu i zato je neophodno što pre je zaštititi.

GLASS SERVICE | AUTO STAKLA ĆUPRIJA

Glass Service Auto stakla Ćuprija u ponudi ima kvalitetane metlice brisača Bosch, Valeo, Alca, Meyle i Mi3.
Odlikuju se sa vrhunskim kvalitetnim materijalima, koji garantuju dug životni vek.

Visoke performanse po pristojnoj ceni: Gumeni deo Bosch Eco metlice brisača izrađen je od prirodne gume sa grafitnim premazom. Na metlici je ugrađen Quick-Clip univerzalni adapter za sve kuka-tipove ruka brisača na starijim vozilima.

Razvijene za jasnu vidljivost i unapređenu udobnost vožnje: Bosch AeroEco – ravne metlice brisača. Gumeni deo je izrađen od prirodne gume sa grafitnim premazom i odgovaraju svim tipovima ruka brisača koje su najčešće u upotrebi, uključujući starija vozila uz upotrebu odgovarajućih adaptera

Za efikasno čišćenje vetrobranskog stakla bez buke i dug radni vek: Bosch Twin – konvencionalna metlica brisača za komercijalna vozila je izrađena od dvoslojne gume sa glatkim premazom, sa ugrađenim Quick-Clip univerzalnim adapterom za većinu komercijalnih vozila.

NAPOMENA: Metlice traju oko šest meseci, međutim mogu biti efikasne i do godinu dana ako ih dva puta mesečno operete toplom sapunjavom vodom i potom isperete alkoholnim rastvorom. Manje vremena na suncu takođe pomaže.