reparacija auto stakla cuprija – zaštite oštećenje i pozovite nas što pre je moguće! Kvalitetno urađenom reparacijaauto stakla cuprija. Vašem vetrobranu se vraćaju sve originalne performanse. Trajnost takvog stakla je zagarantovana. Sam proces je znatno jevtiniji od zamene vetrobranskog stakla! Bitno je zaštiti površinu od prljanja i što pre kontatirati naš servis, jer se oštećenje lako može proširiti (staklo više ne bi moglo biti reparirano, već bi bila moguća samo zamena). Vetrobransko staklo, čije oštećenje je manjeg prečnika od 3cm i nalazi se van vidnog polja vozača, treba pod hitno pripremiti za reparaciju. Atmosferski i drugi spoljni uticaji mogu veoma nepovoljno uticati na naprslinu i zato je neophodno što pre je zaštititi. Reparacija auto stakla cuprija

Auto stakla Ćuprija

Kontakt: 063 471096

Auto Stakla Ćuprija

Kontakt
063 471096

Reparacija auto stakla cuprija

Glass Service Auto stakla Ćuprija su jedini u Srbiji koji poseduju Pro Glass-ov sertifikat za tečno staklo koji se koristi u reparaciji. Manja oštećenja, van vidnog polja vozača, mogu se reparirati. Bitno je zaštiti površinu od prljanja i što pre kontatirati naš servis, jer se oštećenje lako može proširiti (staklo više ne bi moglo biti reparirano, već bi bila moguća samo zamena).

Reparacija vetrobranskog stakla moguća je u svim vremenskim prilikama (kiša, sneg, vetar…)

Vetrobransko staklo, čije oštećenje je manjeg prečnika od 3cm i nalazi se van vidnog polja vozača, treba pod hitno pripremiti za reparaciju. Atmosferski i drugi spoljni uticaji mogu veoma nepovoljno uticati na naprslinu i zato je neophodno što pre je zaštititi. Glass Service Auto stakla Ćuprija uz svoj promotivni materijal daje i PVC nalepnice kojima možete zaštiti oštećenje od prljanja i tako obezbediti najbolje uslove za reparaciju.

Zaštite oštećenje i pozovite nas što pre je moguće! Kvalitetno urađenom reparacijom, Vašem vetrobranu se vraćaju sve originalne performanse, trajnost takvog stakla je zagarantovana, a sam proces je znatno jevtiniji od zamene vetrobranskog stakla!